Apple TV 32/64GB

1.399,00
Løft din TV-oplevelse til nye højder. Apple TV har kraftfuldt tvOS-styresystem og lader dig udforske en verden af underholdning som for eksempel spil, film og meget mere på App Store.
Lager: På lager

Apple Tv

Redefinér din TV-oplevelse. Apple TV giver dig mulighed for at opleve TV-shows, film, musik og spil på en helt ny måde. Med understøttelse af populære apps som for eksempel Netflix, YouTube og iTunes kan du selv vælge, hvad du ønsker at se, når du ønsker at se det. tvOS-styresystemet giver mulighed for tilkobling til dine yndlingsmedier og apps med lethed takket være den brugervenlige Apple TV Remote med Touch-overflade.

App Store: Denne endeløse kilde til en verden af underholdning giver blandt andet tilgang til populære apps som for eksempel Netflix eller iTunes. Herudover kan du tilkoble MFi controllere eller andet Bluetooth-tilbehør og opleve krævende spil i høj kvalitet.


tvOS-styresystem: Apple TV anvender det kraftfulde tvOS-styresystem. Sammen med den effektive 64-bit A8 chip sikrer styresystemet problemfrit brug af apps og hurtig multitasking.

Apple TV Remote: Denne unikke fjernbetjening er intuitiv og navigeringen på Touch-overfladen er hurtig og enkel. Takket være Bluetooth-forbindelsen og IR behøver du ikke at pege den mod dit Apple TV for at styre det. Derfor kan du betjene dit TV, set-top-boks eller hjemmebiografsystem uanset hvor du er i rummet. Fjernbetjeningen har også indbygget gyroskop og accelerometer til når, du skal spille spil.

Tilslutningsmuligheder:
- HDMI-indgang (kabel medfølger ikke)
- Dual Band Wi-Fi ac
- 100 Mbit Ethernet LAN-port
- Bluetooth 4.0
- IR-receiver
- USB-C-port til service og support

Inkluderet i boksen:
- Apple TV
- Apple TV Remote
- Strømkabel
- Lightning til USB-kabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: