Apple Time Capsule 2TB

 
Apple Time Capsule 2TB
Klik for større billede
2.299,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

Time Capsule er en revolutionerende backup enhed, der arbejder trådløst sammen med Time Machine i Mac OS X Leopard eller Lion. Den sikkerhedskopierer automatisk alt, så du aldrig behøver at bekymre dig om at miste dine vigtige filer.

Samtidig dual-band 802.11n Wi-Fi-base.

Time Capsule er også en fuldt udstyret 802.11n Wi-Fi-base. Den opererer i 2,4 GHz og5 GHz båndet på samme tid og leverer fremragende ydeevne via dine Wi-Fi-enheder.

Automatisk sikkerhedskopiering
Time Capsule er en revolutionerende enhed til sikkerhedskopiering, der arbejder trådløst sammen med Time Machine i Mac OS X Leopard. Den sikkerhedskopierer automatisk alt, så du ikke længere behøver at bekymre dig om at miste dit digitale liv.

Passer til din Wi-Fi-livsstil
Time Capsule er Wi-Fi certificeret til 802.11n udkast 2.0, så du kan være helt sikker på, at den virker med andre produkter, der er 802.11n udkast 2.0 certificeret. Og den er kompatibel med Mac'er og pc'er, der bruger 802.11a-, b- eller g-teknologien, samt trådløse enheder, som f.eks. iPhone, iPod touch og Apple TV.

Bygget til Time Machine
Time Capsule inkluderer en trådløs 2 eller 3 TB harddisk, der er designet til at arbejde med Time Machine i Mac OS X Leopard. Bare indstil Time Capsule som disk til sikkerhedskopiering til Time Machine, og du er klar. Afhængigt af hvor mange data du har, kan den første sikkerhedskopiering med Time Capsule tage en hel nat eller længere. Når den er færdig, er det kun ændrede arkiver, der bliver sikkerhedskopieret - automatisk, trådløst og i baggrunden. Så du behøver aldrig at bekymre dig om sikkerhedskopiering igen.

Sikkerhedskopiering til alle
Har du flere Mac'er i hjemmet? Time Capsule kan sikkerhedskopiere og opbevare arkiver til alle Leopard-baserede Mac'er på dit trådløse netværk. Du behøver ikke længere slutte et eksternt drev til hver Mac, hver gang du vil sikkerhedskopiere. Time Capsule sparer dig for det arbejde.
 
   
                   
 [Apple Time Capsule 2TB ] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Parrot Disco FPV Drone

Parrot Disco FPV Drone

7.999,00
9.999,00