Apple 27” Thunderbolt Display

 
Apple 27” Thunderbolt Display
Klik for større billede
8.999,00
Lager
Kan ikke
bestilles!

Thunderbolt er en revolutionerende I/O-teknologi, der understøtter skærme med høj opløsning og dataenheder med stor ydeevne via én enkelt, kompakt port. Det redefinerer virkelig mulighederne for udvidelser. Og det er standard på alle Mac‑computere.

Thunderbolt-teknologien, som følger med alle nye Mac-computere, giver dig adgang til en verden af skærme med høj opløsning og hurtige ydre enheder tilsluttet via én port – og et kabel, der klarer både DisplayPort- og PCI Express-data.

Thunderbolt 2 er nu indbygget i den nye Mac Pro og MacBook Pro med Retina-skærm, så du kan tilslutte de nyeste 4K-skærme og få dobbelt så stor båndbredde til dine ydre enheder. Og de to generationer af Thunderbolt-teknologi er kompatible med hinanden.

PCI Express er den teknologi, der forbinder alle komponenterne med stor ydeevne i en Mac. Og den er indbygget i Thunderbolt. Det betyder, at du kan få PCI Express-hastighed direkte fra kassen. Med Thunderbolt er det nemt at tilslutte og flytte ydre enheder som RAID-systemer og løsninger til videooptagelse mellem dine Mac‑computere.

Thunderbolt giver dig to kanaler i det samme stik med en kapacitet på 10 Gb/s i begge retninger. Den ultrahurtige, ultrafleksible Thunderbolt 2-teknologi øger det til 20 Gb/s. Du kan flytte data til og fra ydre enheder op til 20 gange hurtigere end med USB 2.0 og op til 12 gange hurtigere end med FireWire 800. Du får også rigelig båndbredde til at serieforbinde flere hurtige enheder uden brug af et samlingspunkt eller en switch. Du kan f.eks. tilslutte flere eksterne diske med stor ydeevne, en enhed til videooptagelse og en skærm til én enkelt Thunderbolt-forbindelse og stadig bevare den maksimale kapacitet.

Udvidelsesmulighederne er ikke længere begrænset af, hvor rummelig din Mac er. Nu kan du tilslutte dine PCI Express-kort ved hjælp af et Thunderbolt-kabinet. Du kan endda slutte flere kabinetter sammen og tilslutte mange flere kort, end du kunne i en computer med et begrænset antal udvidelseskort. Med PCI Express-teknologien kan du bruge USB- og FireWire-enheder – og oprette forbindelse til Gigabit Ethernet- og Fibre Channel-netværk – via enkle mellemstik.

  [Apple 27” Thunderbolt D] 
Læs el. skriv anmeldelser: 0
 Skriv anmeldelse
Udskriv produktark

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto